top of page
Yritysyhteistyö                                                                                                                                 
Yhteistyö

Oulun yliopiston geotieteiden ainejärjestö Nikoli tekee yhteistyötä yritysten kanssa. Opiskelijoilla on yritysyhteistyön avulla mahdollisuus luoda arvokkaita yhteyksiä ja oppia lisää geotieteiden alasta ja tulevista työtehtävistä. Yritys pääsee yhteistyön avulla kertomaan tuleville alan ammattilaisille omasta toiminnastaan: esittelemään erilaisia työtehtäviä, alueen geologiaa, yrityksen tavoitteita ja yritykselle tärkeitä arvoja.

Yhteistyö ainejärjestömme Nikolin kanssa voi tarkoittaa esimerkiksi:

 

 • Koulutuksia, vierailuja ja muita tapahtumia
  Yritys voi jakaa asiantuntemusta tai levittää tietoa erilaisissa ainejärjestön tilaisuuksissa. Koulutuksia tai vierailuja on myös mahdollista sitoa osaksi kurssien sisältöjä, ja ne voivat jopa toimia rekrytointitilaisuuksina.

 

 • Lahjoituksia
  Yrityksen on mahdollista tukea ainejärjestötoimintaa tavara- tai rahalahjoituksin. Lahjoitukset voivat olla kertaluontoisia tai toistuvia, testamenttilahjoituksia tai esimerkiksi yrityksen järjestämiä keräyksiä ainejärjestön hyväksi.

 

 • Sponsorointia
  Yritys voi tarjota taloudellista tukeaan Nikolille ja saa tukea vastaan erityisen yhteyden Oulun geotieteiden opiskelijoihin sekä monipuolista näkyvyyttä esimerkiksi ainejärjestön tapahtumissa ja somekanavissa. Yrityksen on mahdollista valita kolmesta valmiista vaihtoehdosta: hopea-, kulta- ja platinapaketin sponsorointiyhteistyöstä.

 

Yrityksen ja Nikolin yhteistyöstä laaditaan yhteistyösopimus, jossa määritellään osapuolien oikeudet ja velvollisuudet. Mikäli yhteistyö ainejärjestön kanssa kiinnostaa, ota yhteyttä osoitteeseen nikoli.hallitus@lists.oulu.fi!

Sponsorointi                                                                                                                                     
Sposorointi

Oulun geotieteiden opiskelijoiden ainejärjestön Nikolin sponsorina yritys saa erityisen yhteyden Oulun geologian opiskelijoihin. Sponsoroiva yritys voi tehokkaasti tavoittaa geologian opiskelijoita ainejärjestön kautta.

Nikoli järjestää vuosittain useita tapahtumia omin voimin sekä yhteistyössä muiden ainejärjestöjen kanssa. Niissä sponsoroivalla yrityksellä on mahdollista näyttäytyä geologiopiskelijoiden lisäksi myös suuremmalle yleisölle. Yritys saa näkyvyyttä tapahtumien tiedotteissa ja mainoksissa somekanavilla, ainejärjestön nettisivuilla – ja totta kai opiskelijoiden haalarimainoksissa! Ensimmäisen vuoden nikolilaisten tuliterät opiskelijahaalarit ovat viime vuosina täyttyneet nopeasti yritysten logoista.

Lisäksi yritys voi julkaista Nikolin omassa Kiteitä-lehdessä jutun tai mainoksen. Kiteitä ilmestyy kaksi kertaa vuodessa: syys- ja kevätlukukaudella. Lehti sisältää asiajuttuja sekä huumoria ja se julkaistaan sähköisenä sekä painettuna. Painettua lehteä pyritään levittämään laajasti Oulun Linnanmaan kampuksella.

Ainejärjestömme Nikoli tarjoaa sponsoriksi ryhtyvälle yritykselle näkyvyyttä sekä Oulun teknillisessä että luonnontieteellisessä tiedekunnassa, sillä hallinnollisesti kuulumme teknilliseen tiedekuntaan, mutta ainejärjestö kuuluu luonnontieteellisen kattokillan alle. Kiltamme on yksi vanhimmista Oulun yliopiston ainejärjestöistä, ja yhteistyöllä yritysten kanssa on jo pitkä perinne.

Fuksit saivat haalarinsa! Suuret kiitoks

Tarjoamme yritykselle kolmea valmista sponsorointipakettia:

 • hopeapaketti (400 €)

 • kultapaketti (600 €)

 • platinapaketti (1500 €)
   

Yhteistyö sponsoreiden kanssa kestää lähtökohtaisesti vuoden, mutta voimme räätälöidä yritykselle myös pidempiä tai lyhyempiä sopimuksia. Yrityksen niin halutessa sponsorointipakettien sisältö ja hinta voidaan myös sopia erikseen tapauskohtaisesti.

Sponsoroinnin avulla kerätyt tuotot käytetään opiskelijoiden ekskursioiden eli opintomatkojen, muiden tapahtumien ja virkistystoiminnan järjestämiseen.

 

Lisätietoa Nikolin hallitukselta: nikoli.hallitus@lists.oulu.fi

panorama21_edited.jpg
bottom of page