top of page

Pienryhmäohjaajat 2022

WhatsApp Image 2022-07-31 at 14.00.28.jpeg
Sofia Saukko

Heissan!

Mie oon Sofia toisen vuoden geoelläin. Mie olen yks tän vuoden neljästä PRO:sta sekä lisäksi toimin Nikolin sihteerinä. Minut löytää yleisimmin kiltikseltä tai klooratun veden läheisyydestä. Geologiassa parasta on tietenkin kivet, joita multa löytyykin jo monta. 

WhatsApp Image 2022-07-31 at 14.00.27.jpeg
Satu Anttila

Moikka!

Mää oon Satu, kolmannen vuoden geologian opiskelija ja toimin ens lukuvuonna pienryhmäohjaajana. Toimin myös Nikoli ry:n fuksivastaavana ja SoPona sekä OYY:n hyvinvointituutorina. Geotieteiden opinnoissa parasta on asioiden tarkasteleminen kokonaisuuksina useista näkökulmista, ympäristögeologia ja polarisaatiomikroskoopit. Nähhään! 😊

WhatsApp Image 2022-07-31 at 14.00.21.jpeg
Arttu Ottelin

Moikka!

Mun nimi on Arttu, toimin tänä syksynä yhtenä PRO:na ja olen toisen vuoden geotieteiden opiskelija. Lähdin tänne Oulun yliopistoon kivien perässä Helsingin lämmöstä, ja tähän mennessä olen ollut tyytyväinen! Mun kanssa saa keskustelua aikaiseksi oikeastaan mistä tahansa aiheesta, mutta urheilu on ollut aina lähellä sydäntä, joten siitä pölötän mielelläni kelle tahansa kuuntelevalle. Jos mut haluaa löytää, niin ensimmäisenä kannattaa etsiä kiltahuoneen kahvinkeittimen lähistöltä.

WhatsApp Image 2022-07-31 at 14.00.10.jpeg
Sakari Hiltunen

Hei!

Oon Sakari ja toimin PRO:na uusille geotieteiden opiskelijoille! Oon toisen vuosikurssin opiskelija sekä toimin Nikoli ry:n tapahtumavastaavana. Harrastuksiin kuuluu kitaransoitto, chillinki ja sosiaalinen verkostoituminen.

bottom of page