top of page

Tuutorit 2023

sanna tuutori.jpg
Sanna Kipponen

Moikka! Mun nimi on Sanna ja opiskelen toista vuotta geotieteiden parissa. 
Vapaa-aikani kuluu pitkälti kaikenlaisen sporttailun, musiikin, kavereiden ja ihanan samojedinkoirani Mallan kanssa. Syksyltä odotan opintojen pariin paluuta, ruskaretkiä ja illanistujaisia kavereiden kanssa. Geologiassa ehdottomasti parasta on vulkanologia, laattatektoniikka ja mielenkiintoiset mineraalinäytteet.

W tuutori.jpg
Waltteri Talvitie

Moro, olen Waltteri toisen vuoden geologi ja tämän vuoden Tuutori. Tykkään kivistä, kullasta ja hauskanpidosta sekä tietty Gambinasta. Geologiassa parasta on kulta- ja jalokiviesiintymien ja muiden raskaiden ja harvinaisten mineraalien löytäminen.
Syksystä odotan uusiin opiskelijoihin tutustumista ja opiskelijakarkeloita kuten KaKaa ja Joulurisseä

Jan tuutori.jpg
Jan Levä

Meikäläinen on tosijjaan Jan, mutta tunnetaan myös nimellä Jandalf. Oon toisen vuoden geoloogi ja tänä vuonna toimin myös yhtenä tuutorina. Mitä muuta itseeni tulee, nii ainutlaatuisen lisänimen lisäksi kertoisin olevani saunamajuri, eversti Johan August Sandelsin suuri ystävä ja liian fiksu lääkikseen. Geologiassa parasta on sen laajat uramahdollisuudet ja tietysti kivet. Syksyltä eniten odotan jälleen sosiaalista verkostoitumista ja tottakai KaKaaaaa!!!

kalle tuutori.jpg
Kalle Riutta

Moro, meikä oon Kalle. Oon toisen vuoden geologi ja toimin fuksi tuutorina tänä vuonna. Meikäläinen rakastaa hyviä ja huonoja vitsejä, joten saa tulla meikän kanssa yhessä nauramaan. Muuten vapaa-aikana viihdyn keittiössä ja ruudun ääressä. Geologiassa on parasta alan monipuolisuus ja kivat kivet. Syksyltä eniten ootan KaKaa ja joulu risseä :^)

bottom of page